Már 30 éve ALFI

Reál Kalmár ABC

Már 30 éve ALFI

Az Alfi-Ker Kft-t 30 éve alapították, tevékenységi köre az élelmiszer és vegyi áru kis- és nagykereskedelem. A cég kezdetben egy üzlethelyiséget bérelt Nyíregyházán, amely élelmiszer és vegyiáru diszkontként működött.

Először megyénkben, majd Borsodban, később GyőrMoson-Sopronban és Budapesten is több boltot nyitottak. Jelenleg megyénkben 10 üzlettel, Borsod megyében 5 üzlettel, közel 10 ezer négyzetméteren áll a vásárlók rendelkezésére. Nyíregyházán, Mátészalkán, Kisvárdán, Miskolcon és Ózdon nagykereskedelmi tevékenységet is folytat a cég. A vezetésben a tulajdonosok, Tóth Gábor és Virág Ferenc mellett idővel a következő generáció is megjelent. Virág Viktória és ifj. Tóth Gábor ügyvezetőkként tevékenykednek a cégnél.

Kattintson a képre és olvassa el a részleteket!

Az ALFI 2001-ben öt másik kereskedelmi vállalkozással együtt létrehozta a Reál Hungária Élelmiszer Kft.-t, mint beszerzésitársulást, melynek célja, hogy a tagvállalatok által képviselt kisebb üzletek kereskedelmi erejét egyesítve lényegesen kedvezőbb kondíciójú beszerzést tegyen lehetővé. Megalapították a REÁL franchise hálózatot, amelynek azóta is az egyik legnagyobb régiós központja az ALFI. Működési területünk Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Borsod megye. A két megyében mintegy 38 Reál és közel 200 ReálPont üzlet tartozik a hálózathoz.

Cégünk folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2017-ben elkészült 7000 négyzetméteres logisztikai raktárunk, melyet üzleteink, raktáraink, franchise partnereink folyamatos, gördülékeny kiszolgálására hoztunk létre.

Célkitűzésünk, hogy a vevők innovatív környezetben, kényelmesen intézhessék el mindennapos vásárlásaikat. Üzleteinket folyamatosan

újítjuk fel, célunk, hogy tágasabb közlekedőkkel, átláthatóbb térkapcsolatokkal hozzunk létre új eladóteret, hogy a vásárlás során is komfortosan és otthonosan érezze magát a vásárló.

A kiemelt, nagyobb helyszíni hozzáadott értéket adó területeken, mint a pékség, csemegepult, friss hús, sajt pult, és zöldség-gyümölcs részleg, a nagyobb tér és a hazai előállítású termékek arányának növelése a cél, közelebb hozva a vásárlót a termelőhöz. Ezeknek tükrében újítottuk fel Nyíregyházán a Zöld Elefántot, a Szarvas ABC-t, majd a mátészalkai Kalmár ABC-t. Az felújított boltok több díjat is bezsebeltek, úgy, mint s Az Év Boltja” szupermarket kategóriában, amire nagyon büszkék vagyunk. Ebben a jubileumi évben került felújításra cégünk első nyíregyházi egysége, a Sárgadombház – mesélte Virág Viktória.

A jövőben is célunk a vevők kiszolgálása, elégedettségük biztosítása, akik megbízható, remek termékeket kínáló beszerzési forrásként tekintenek ránk, – ahol a pénzük valóban többet ér…

vissza a hírekhez
2023-12-06T10:30:17+01:00
Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.