A csípős ételek szerelmeseinek ajánlott recept, ami könnyedén elkészül.
Hozzávalók 4 főre:
- 1 fej vöröshagyma
- 30 dkg paradicsom
- 50 dkg TV paprika
- 1 kaliforniai paprika
- 30 dkg Falusi csípős füstölt kolbász
- 3 dl Reál paradicsomszósz
- 1 dl víz
- 1 tk Reál fűszerpaprika
- Reál asztali só ízlés szerint
A sütőben sült lecsó csípős füstölt kolbásszal elkészítési módja:
- lépés – A sütőt 160 fokra előmelegítjük.
- lépés – A hagymát meghámozzuk, kettévágjuk, felszeleteljük. A paradicsomot felkarikázzuk. A paprikákat kicsumázzuk, feldaraboljuk. A kolbászt felszeleteljük. – 10 perc
- lépés – Egy tepsibe beleöntjük a sűrített paradicsomot. Ráhelyezzük a paradicsomszeleteket, a hagymát, a paprikát, végül pedig a kolbászt. Megsózzuk, megszórjuk a fűszerpaprikával, felöntjük a vízzel, és az előmelegített sütőben 30 perc alatt átsütjük. – 30 perc
További receptek
Sütőben sült lecsó csípős füstölt kolbásszal
Megunhatatlan és ízletes ebéd, ha szereti a csípős ételeket!
Kapros joghurtos tésztasaláta, zellerrel és füstölt hallal
A legfinomabb kapros joghurtos tésztasaláta a füstölt hal szerelmeseinek.
Mazsolás kalács
Omlós és puha mazsolás kalács, reggelire vagy vacsorára.