
Egy ínycsiklandó és laktató finomság. Vigye el ízlelőbimbóit egy ízletes körutazásra az ízek mennyi világában.

Hozzávalók 4 főre:
- 1 db lime
- 1 db narancs
- 20 dkg sárgarépa
- 20 dkg Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsó
- 3 dkg Gyömbér
- 5 dkg méz
- 60 dkg Gallicoop pulyka apró hús
- Vénusz étolaj
- 20 dkg Kelkáposzta
- Kókusztej
- Vénusz Margarin
- Őrölt fekete bors
- Só
A karibi pulyka elkészítési módja:
Egy serpenyőben felolvasztjuk a Vénusz margarint, és lepirítjuk benne a Gallicoop pulyka apóhúst. Felaprítjuk a sárgarépát, és hozzáadjuk a húshoz. Hozzáadjuk a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsót és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a lime és narancs héját, meg a levét. Összeforraljuk a kókusztejjel, és a végén beleforgatjuk a felcsíkozott kelkáposztát, ami azért fontos, mert a zöldség csak így tudja megtartani a ropogósságát. jázminrizzsel tálaljuk.
A receptekért köszönet a Gyermelyinek.
További receptek


Sütőben sült lecsó csípős füstölt kolbásszal
Megunhatatlan és ízletes ebéd, ha szereti a csípős ételeket!

Kapros joghurtos tésztasaláta, zellerrel és füstölt hallal
A legfinomabb kapros joghurtos tésztasaláta a füstölt hal szerelmeseinek.

Mazsolás kalács
Omlós és puha mazsolás kalács, reggelire vagy vacsorára.