Karibi pulyka

Karibi pulyka

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 db lime
  • 1 db narancs
  • 20 dkg sárgarépa
  • 20 dkg Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsó
  • 3 dkg Gyömbér
  • 5 dkg méz
  • 60 dkg Gallicoop pulyka apró hús
  • Vénusz étolaj
  • 20 dkg Kelkáposzta
  • Kókusztej
  • Vénusz Margarin
  • Őrölt fekete bors

A karibi pulyka elkészítési módja:

Egy serpenyőben felolvasztjuk a Vénusz margarint, és lepirítjuk benne a Gallicoop pulyka apóhúst. Felaprítjuk a sárgarépát, és hozzáadjuk a húshoz. Hozzáadjuk a Bonduelle gőzben párolt fagyasztott zöldborsót és összepirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a mézet, a reszelt gyömbért, a lime és narancs héját, meg a levét. Összeforraljuk a kókusztejjel, és a végén beleforgatjuk a felcsíkozott kelkáposztát, ami azért fontos, mert a zöldség csak így tudja megtartani a ropogósságát. jázminrizzsel tálaljuk.

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.

2020-06-02T12:27:19+01:00
Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.