Gasztro Műhely
A hozzávalókat mi szállítjuk!
Gasztroparty nagyiéknak: együtt a kanapén
Canapé koktélfalat, amely külső és belső tartalmával hódít és elkészítésénél csak a fantáziája szabhat határt.
Szürke hétköznapok ellen: jöhet egy pohár puncs?
Aromában gazdag puncs receptek, amelyek a szürke hétköznapokat is fellendítik.
Barackkal boldogabb a világ!
Őszibarackos különlegességek és édességek a jéghideg koktéltól, a barackos pitétől egészen a forró és hideg érzéki desszertkülönlegességekig.
Serpenyős toast-szendvics epres-zöldfűszeres grill sajttal
A szedvicsek terén igazi gasztronómiai varázslatok léteznek, amelyek közül itt egy különleges élmény, serpenyős toast-szendvics epres-zöldfűszeres grill sajttal.
Epres „katonák” pácolt mozzarellával, friss bazsalikommal
A desszertek kedvelői igazi ínyencséggel találkoznak az asztalon, amikor ezt felszolgálja. Különleges tavaszi finomság friss eperrel, mozzarella aromával vegyítve.
Különleges lazac recept, lazac eperglazúrban
Ki a halat szereti, rossz ember nem lehet. De a lazac, az teljesen más! Ezt a receptet csakis gasztro ínyenceknek ajánljuk! Ha ön megkóstolja, pontosan érteni fogja mit jelent a lazac!
Balzsamos grillcsirke falatok epres-fetás salátával
A grillcsirke fejedelmi étek, az ismert világegyetem legfinomabb fogásai közé tartozik. Ha egyszer eljön hozzánk egy idegen, ezt mindenképpen meg kell kóstoltatni vele. Addig élvezze családja, barátai társaságában!
Forró, gyümölcsös piskóta
A finom desszertek szerelmeseinek asztalára kívánkozik egy a különleges gyümölcsös piskóta. Tetszöleges gyömölcsökkel, dresszinggel.
Halfasírt, halgolyók serpenyőben
Halas témájú elemzésekkel Dunát lehet rekeszteni az interneten, sokak reményei szerint ahhoz, hogy ne csupán karácsonykor találkozzunk hallal az asztalon, most egy lépéssel közelebb juthatunk.
Semifreddo, hátborzongatóan édes élmény
A semifreddo olasz eredetű finomság, melynek jelentése: „félig hideg”. Alapja a tojás, a cukor és a tejszín, elkészítéséhez viszont nem szükséges fagylaltgép, így lehetőséget ad arra, hogy saját kezűleg alkossunk felejthetetlen kompozíciókat nyári kedvenceinkből.
Retek ropogósra sütve? Miért ne?
A fess hónapos retek színt visz az életbe és a szendvicsekbe, de nem kell féltenünk a sütőtől, serpenyőtől sem. Sokunk számára a tavasz végérvényes eljövetelét jelentette, amikor a retek végre felbukkant gyermekkorunk uzsonnástáskáiban.
Sült római saláta, az afrodiziákum
A Cézár-saláta egyik legfontosabb hozzávalója, a római saláta vastag leveleivel, roppanós szívével nemcsak fittebbnek tűnik a többi tavaszi salátánál, de valójában az is.
Erdei gombás, fokhagymás tészta, sült nyárssal
A legfinomabb gombákkal megtűzdelt fokhagymás tészta az erdei ízek és aromák szerelmeseinek. Hétköznak vagy ünnepnap van, ez a fogás megállja a helyét az asztalon.
Zelleres csirkeraguleves eperlevéllel
Finom csirkeraguleves ebédre vagy vacsorára kiváló választás. Ez a recept igazi lélekmelegítőt ígér fantasztikus ízekkel és aromákkal. Különleges recept következik a Gyermelyi ajánlásával.