Év Boltja 2020 2020-08-26T11:45:51+01:00

ÉvBoltja 2020

3 díjat hoztunk el az ÉvBoltja pályázatról!

A Store Insider a Tobacco Magazinnal karöltve hatodik alkalommal hirdette meg Az Év Boltja versenyt, amelyre idén is szép számmal érkeztek pályázatok. Ezek fele került be a döntőbe az első körös, online értékelés alapján. A szakmai zsűri ezt követően ült össze – idén az online térben, hogy újra átnézve a döntős üzleteket, megosszák egymással szakmai véleményüket, meglátásaikat és kiválasszák a nyerteseket.

Újabb rangos díjakat kapott az ALFI!

Mi sem bizonyítja jobban egy cég nívós szolgáltatását, vevőorientált hozzáállását, mint egy újabb szakmai és vásárlói elismerés.

Az ALFI Északkelet-Magyarország jól ismert üzletlánca, ahol családias kiszolgálás, kiváló termékek és remek ajánlatok várják a vásárlókat. A közel három évtizede működő üzletlánc nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, hogy a vevők minél színvonalasabb üzletekben tudják a mindennapos vásárlásaikat elintézni.

Díjözön

Megpróbálunk minden évben felújítani egy üzletet – fejti ki Virág Viktória, a Kelet-Alfi-Ker Kft. ügyvezetője. – Négy éve a nyíregyházi Zöld Elefánt szépült meg és lett modernebb kívül-belül, három éve logisztikai raktárat építettünk, 2018-ban a nyíregyházi Szarvas ABC született újjá tetőtől talpig, így nem véletlenül nyerte el Az Év Boltja 2019 kitüntető címet tavaly. Legutóbb pedig Mátészalkán a Reál Kalmár ABC lett prémiumminőségű bolt, mellyel idén neveztünk a Store Insider Magazin által meghirdetett Az Év Boltja versenyre, melynek az a célja, hogy megtalálják Magyarország legkiválóbb üzleteit. Minden elvárásunkat felülmúlta az újjávarázsolt ABC, ugyanis 3 díjat is sikerült kiérdemelnünk.

Az egyetlen olyan nevezők voltunk ebben a pályázati mezőnyben, akiknek sikerült egyszerre 3 díjat begyűjtenie. A felújított Kalmár ABC meleg hangulattal, modern vonalakkal és innovatív belsőépítészeti megoldásokkal várja vásárlóit.

A nagy vásárlókörrel rendelkező üzlet közel a belvároshoz, ugyanakkor két lakótelep peremén helyezkedik el, amely a napi, ugyanakkor széles áruválasztékának köszönhetően a hétvégi nagy bevásárlások kedvelt helyszíne is. Ezért is döntöttünk az üzlet teljes felújításáról, amely magában foglalta az arculatunkhoz illeszkedő, kényelmes, otthonos, vevőbarát szupermarket kialakítását, ahol a funkcionalitás és esztétikai igények kiegészülnek hosszú távon fenntartható, környezetbarát és gazdaságos üzemeltetést lehetővé tevő megoldásokkal. A felújítás során célunk volt, hogy egy új, átláthatóbb eladóteret hozzunk létre, hogy minél komfortosabban és otthonosabban érezzék magukat a vevők. A minőség és trendi anyagok felé fordultunk, mert a vevőink megérdemlik. Nemcsak új dizájnt, hanem teljesen új berendezést is kapott az üzlet.

Egyedülálló megoldások

Teljesen újfajta polcrendszerünk van, jobban átlátható, rendezettebb megjelenést kölcsönöz. Nemcsak esztétikusabban, hanem higiénikusabban is tudjuk tárolni és kínálni a termékeket.

Az összes hűtőberendezést lecseréltük a legkorszerűbbre, mellyel így átláthatóbb és szélesebb áruválasztékot tudunk azonos területen kínálni, üvegajtókkal zárható, modern formavilágú fali hűtőregálokban kaptak helyet a tejtermékek, mirelit és vákuumcsomagolt felvágottak. A friss, helyben sütött péksüteményeket is kínáló pékárurészlegünk meleg barna színárnyalata gondoskodik az egységes összhatásról. A koncepció fontos eleme a világítás, mellyel fényárban úszik az üzlet. Minden árucsoport termékspecifikus színállású energiatakarékos led­megvilágítást kapott. A zöldség-gyümölcs részleget üvegfallal különítettük el, ami nemcsak a dizájn része, hanem így tudunk egy olyan klímát biztosítani a termékeknek, amellyel tovább frissek maradnak. A több méter hosszú modern csemegepult mindig friss húsféléket és felvágottkülönlegességeket kínál. Továbbra is egyre nagyobb teret biztosítunk a helyi őstermelők jó minőségű, jó ízű és egészséges termékeinek, ezzel is elősegítve a gazdákat.

Innováció és környezettudatosság

Nemcsak a belső megújulás fontos számunkra, hanem a külső is. Az üzletet befogadó régi épületen a külső térelhatároló szerkezetek hőszigetelésén túl lényegesen környezettudatosabb működést lehetővé tevő épületgépészeti és hűtéstechnológiai megoldásokat alakítottunk ki. Napelemeket telepítünk a tetőszerkezetre, mely a működési költségek egyik jelentős részét kitevő villamos áram termelésében lesz nagy segítség. Emellett nagy hangsúlyt fektettünk a világítás korszerűsítésére is. Tehát az üzlet szerkezeti adottságait figyelembe véve kellett egy funkcionálisan és megjelenésében egyedi teret úgy létrehoznunk, hogy mindvégig fontos szempont maradjon a fenntarthatóság hosszú távon is.

Az elkészült bolt harmóniája, esztétikai és technikai kialakítása révén egy modern, minden igényt kielégítő szupermarket kényelmét és választékát élvezhetik a vásárlók. Azonban fontos megjegyezni, hogy továbbra is a megszokott árszínvonalon dolgozunk, csak a szolgáltatás minősége növekedett. Úgy gondoljuk, hogy a vásárlók megérdemlik, hogy egy sokkal nívósabb üzletbe térjenek be nap mint nap mottónkhoz hűen: „ALFI, ahol a pénze többet ér!”

Díjaink

  • Szupermarket kategória I. helyzett – Reál Kalmár Abc, video 7:42
  • Leglátványosabb Mizo Kihelyezés – Reál Kalmár Abc – Sole Mizo Zrt. különdíja: 16:14

  • Legmagasabb pontszámot elért közönségdíj – Reál Kalmár Abc – video 22:53

Díjainkkal az egyetlen olyan nevezők voltunk a 2020-as ÉvBoltja pályázat mezőnyében, akinek sikerült egyszerre 3 díjat begyűjtenie.

Célkitűzésünk a jövőben is több vevő kiszolgálása, elégedettségük biztosítása, akik megbízható, remek termékeket kínáló beszerzési forrásként tekintenek ránk, – ahol a pénzük valóban egyre többet ér… – és ezáltal hosszú távon biztosíthatjuk cégünk sikeres jövőjét.

No results found in this location. Please try again.

Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.