Év Boltja 2022 2022-10-12T12:28:35+01:00

ÉvBoltja 2022

4 díjat hoztunk el az ÉvBoltja pályázatról!

A Store Insider a Tobacco Magazinnal karöltve nyolcadik alkalommal hirdette meg Az Év Boltja versenyt, amelyre idén is szép számmal érkeztek pályázatok. Szinte már nem is meglepő, hogy az évek óta folyamatos fejlesztéseket végző Alfi újabb felújított üzlete négy díjat is nyert!

Újabb nívós díjat nyert az Alfi

Mi sem bizonyítja jobban egy cég nívós szolgáltatását, vevőorientált hozzáállását, mint egy újabb szakmai és vásárlói elismerés.

Az ALFI Északkelet-Magyarország jól ismert üzletlánca, ahol családias kiszolgálás, kiváló termékek és remek ajánlatok várják a vásárlókat. A közel három évtizede működő üzletlánc nagy hangsúlyt fektet a folyamatos fejlesztésre, hogy a vevők minél színvonalasabb üzletekben tudják a mindennapos vásárlásaikat elintézni.

Modern vonalak, innovatív megoldások

Az üzlet a megyeszékhely egyik emblematikus épületének földszintjén várja vásárlóit immár 28 éve. A cég történetének egyik legfontosabb kezdeti állomásaként tekintenek a Sárga Dombházra, hiszen sok évig még a központi iroda is itt kapott helyet. A nyíregyházi Sárga Dombház az egyik legjobb bizonyítéka annak, hogy a régi idők rossz építészeti hagyatéka hogyan formálható át a mai kor szellemében. A régi, oszlopokkal tagolt szűkös eladótér megnövekedett, ezzel új vásárlói élményt adva az ide betérőknek.

Az újraszabott belső tér egy minden szempontot figyelembe vevő tervezés eredménye, ahol a funkcionális és esztétikai igények kiegészültek hosszútávon fenntartható, környezetbarát és gazdaságos üzemeltetést lehetővé tevő megoldásokkal. Minden árucsoport termékspecifikus színállású energiatakarékos LED világítást kapott. A zöldség-gyümölcs részlegen részben elkülönített, ám a termékek bemutatását maximálisan

biztosító egyedi megoldással biztosították a hőmérséklet szabályozását klímával, így hosszabb ideig garantált a termékek frissessége. A tőkehúsok kiszolgálását szakképzett hentesek végzik, hagyományos módon szolgálják ki a vásárlókat. A pékáru részleg modern, letisztult színárnyalatai gondoskodnak az egységes összhatásról, amely kiváló minőséget közvetít a vásárlók felé. Modern formavilágú fali hűtőregálokban kaptak helyet a tej-tejtermékek, mirelit és vákuum csomagolt szeletelt felvágottak, melyek így átláthatóbb és szélesebb áruválasztékot képesek azonos területen kínálni.

Az Alfi 30 éve elkötelezett híve a folyamatos megújulás, a modernizáció és az üzemelés biztonsága mellett a családias hangulat és a vevőorientált látásmód megtartásának is. Az üzletekben kiemelkedően magas a hazai előállítású termékek aránya, ez a friss áruk vonatkozásában még inkább igaz, közel 90%-os. A virtuális térben is jelen van az Alfi, ebben a régióban vezették be először a Reál App mobil applikációt, ezzel is igazodva a 21. századi igényekhez.

Díjaink

  • Közönségszavazás győztes

  • Kereskedelmi lánchoz tartozó kisbolt kategória győztes

  • Leglátványosabb Mizo kihelyezés -Sole Mizo Zrt. különdíj

  • NÉBIH KMÉ kommunikációs különdíj

Díjainkkal a 2022-as ÉvBoltja pályázat mezőnyében sikerült egyszerre 4 díjat begyűjteni.

Célkitűzésünk a jövőben is több vevő kiszolgálása, elégedettségük biztosítása, akik megbízható, remek termékeket kínáló beszerzési forrásként tekintenek ránk, – ahol a pénzük valóban egyre többet ér… – és ezáltal hosszú távon biztosíthatjuk cégünk sikeres jövőjét.

No results found in this location. Please try again.

Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.