Magunkról 2021-05-18T06:48:29+01:00

Alfi – 1991 óta

30 éve azért dolgozunk, hogy Ön minden nap kiváló termékekhez juthasson hozzá remek árakon!

1991 szeptemberében kezdtünk egyetlen üzlettel és nagyszerű reményekkel, hogy egyszer emberek tömegeit szolgáljuk ki élelmiszer és vegyiáru termékeinkkel.

Az egyetlen üzlet hamarosan szűknek bizonyult, a következő években újabb üzletnyitásokkal folyamatos fejlődés történt. A bővítés minden lépését igazi sikerként ünnepeltük, és optimista reményeink megvalósultak.

Kisker és nagyker egyszerre

Mára 15 kiskereskedelmi élelmiszer üzlettel 10 000m2-en áll a vásárlók rendelkezésére. Nyíregyházán, Mátészalkán, Kisvárdán, Miskolcon és Ózdon C+C jellegű nagykereskedelmi tevékenységet is folytat a cég, melyek alapterülete összesen 14 000 m2.

Ezeket a négyzetmétereket naponta megtöltjük áruval, népszerű fogyasztási cikkekkel, emiatt a hozzánk betérők szeretnek itt vásárolni. A fogyasztók és kereskedő partnereink hűségükkel jutalmazzák ezt, mert a friss árukészlet és a megbízható termékellátás biztos beszerzési forrást jelent a konyhákba, a háztartásokba és a kiskereskedelmi boltok polcaira egyaránt.

Új terület, a Piac!

A nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenysége mellett 2011 évtől egy teljesen új területen is megjelent az ALFI. Kazincbarcikán egy 2000 m2-es piaccsarnokot építtetett és üzemeltet saját hatáskörében, valamint 2012 évben Kisvárdán is megnyitotta élelmiszer piacát.

Alfi logisztika

Cégünk folyamatos fejlődését mutatja, hogy 2017-ben elkészült és átadásra került 7000m2-es logisztikai raktárunk, melyet üzleteink, raktáraink, franchise partnereink folyamatos, gördülékeny kiszolgálására hoztunk létre.

A Reál Csoport tagjaként

reál franchise hálózat

Az ALFI 2001-ben öt másik kereskedelmi vállalkozással együtt létrehozta a Reál Hungária Élelmiszer Kft.-t, mint beszerzési társulást, melynek célja, hogy a tagvállalatok által képviselt kisebb üzletek kereskedelmi erejét egyesítve lényegesen kedvezőbb kondíciójú beszerzést tegyen lehetővé. Megalapították a REÁL franchise hálózatot, amelynek azóta is a legnagyobb régiós központja az ALFI. Működési területünk Sz.-Sz.-B. megye és B.-A.-Z. megye.

További részletek itt!

Célkitűzésünk a jövőben is több vevő kiszolgálása, elégedettségük biztosítása, akik megbízható, remek termékeket kínáló beszerzési forrásként tekintenek ránk, – ahol a pénzük valóban egyre többet ér… – és ezáltal hosszú távon biztosíthatjuk cégünk sikeres jövőjét.

No results found in this location. Please try again.

Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.