Chili con carne

Chili con carne

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 dl Vénusz étolaj
  • 2 db Kalifornia paprika
  • 2 db vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 40 dkg Gallicoop pulyka alsócomb
  • Cayenne bors
  • Cheedar sajt
  • Bonduelle Bon Menu Mexicana
  • Étcsokoládé (ízlés szerint)
  • Koriander
  • Római kömény

A chili con carne elkészítési módja:

Egy serpenyőben Vénusz étolajat hevítünk. Apróra vágjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, majd lepirítjuk az olajon. A Gallicoop pulyka alsócombot kifilézzük, és ledaráljuk. A darált húst a összeforgatjuk a hagymával és magas hőfokon lepirítjuk, ami azért fontos, hogy megkapja az étel a pörzs ízt. Hozzáadjuk a feldarabolt kaliforniai paprikát, majd sóval, cayenne borssal, őrölt római köménnyel, és friss korianderrel ízesítjük. Hozzáadjuk a Bonduelle mexikói babos kukoricát, és összerottyantjuk. Torilla chips-el tálaljuk.

A receptekért köszönet a Gyermelyinek.

2020-06-02T12:25:44+01:00
Nyerj egy klassz PS4-et!
3 remek játékkal,
vagy a NAPI 3 nyereménycsomag egyikét,
nov. 28 - dec. 1. között!
Kellemes ünnepeket kívánunk minden kedves vásárlónknak!!
Figyelem!
Megváltozott nyitvatartásunk!
Felhívjuk figyelmüket, hogy a koronavírus járvány miatt egyes üzleteink nyitvatartása megváltozik.
Kattintson a gombra a nyitvatartások megtekintéséhez!
Figyelem!
Kedves vásárlóink!
A Mátészalka, Kölcsey út 17. szám alatti üzletünk nyitva tartása megváltozott! Szombaton 6:30 - 14:30 között tart nyitva.
A Kisvárda, Szabolcsvezér út 41. szám alatti üzletünk (Piac ABC) szombaton: 6:00 - 13:30-ig tart nyitva!
A Nyíregyháza, Pazonyi tér 9 szám alatti Gólya ABC vasárnap Zárva.